Cabinet medical Dr. Mihalceanu - Dermato-venorologie & Stomatologie Timisoara Centrul medical
Doctor Mihalceanu
Dermato-venerologie & stomatologie
Timisoara

Epilarea IPL si laser – la salon sau la un cabinet medical ?

 

In Romania, dar si in alte tari nu exista reglementari in privinta utilizarii dispozitivelor de epilare IPL sau laser. Astfel de tratamente se pot efectua in saloane de cosmetica sau in unele cabinete medicale.

Decizia cui va adresati va ramane dumneavoastra. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să luati aceasta decizie:

 

 - întrebati ce fel de formare și calificare are personalul care va efectua tratametul. Ideal  clinica sau salonul va dispune de personal calificat medical, și un doctor, dermatolog sau chirurg plastician care supravegheaza tratamentele.

 

 - operatorul ar trebui să realizeze o consultie completă pentru a evalua tipul de piele si culoarea parului. Ei ar trebui să verifice, de asemenea, istoricul medical și, dacă luati medicamente care ar putea afecta tratamentul și rezultatul.

 

 - nu va lăsati sedus de oferte de vânzare și opțiuni pre-pay. Deși poate fi un tratament costisitor, sunteti mai in siguranta în mâinile unui operator cu experiență, rezultatele vor fi mai bune, si mai ales veti evita complicatiile care pot aparea.

 

  -dacă vă simțiți inconfortabil sau nu vi se  răspunde la întrebări refuzati tratamentul, de asemenea  daca ati avut mai mult de patru sedinte de tratament cu rezultate nesemnificative ar fi timpul pentru a merge în altă parte.


 


Dermato-venerologie Problemele tale si-au gasit solutia
Epilarea IPL si laser – la salon sau la un cabinet medical ?