Cabinet medical Dr. Mihalceanu - Dermato-venorologie & Stomatologie Timisoara Centrul medical
Doctor Mihalceanu
Dermato-venerologie & stomatologie
Timisoara

Reîntinerirea (rejuvenarea ) pielii gatului si decolteului

Tegumentul gatului si decolteului suferă si el cu trecerea timpului o serie de modificări legate de procesul de îmbătrânire. Pielea se subțiază, devine laxa, ridata, apar uneori pete maronii  si venectazii. Excesul de soare si fumatul sunt factori care accelerează si accentuează îmbătrânirea fiziologică a pielii.

Masuri simple care le puteți lua pentru a preveni acest fenomen sunt: aplicarea de creme cu factor de protecție nu numai la nivelul fetei ci si a gatului, respectiv decolteului, in timpul zilei si o crema hidratanta seara.

 

Odata aparute aceste modificari exista urmatoarele opțiuni de tratament:

1. Injectare de acid hialuronic cu molecula mica, necross-linkat, in combinatie cu aminoacizi si vitamine   (Redensity I, Juvaderm Volite , Sunekos, etc) prin așa zisa tehnica de mezoterapie. Se obține astfel o hidratare din interior cu estomparea ridurilor superficiale, imbunatatirea  tonusului si texturii pielii.

2. Peelingurile chimice aduc si ele îmbunătățiri de tonus si textura (stimulează creșterea stratului de colagen din derm), in plus corectează si modificările de pigmentație.

3. Câteva ședințe de IPL (lumina intens pulsata) sunt de asemenea benefice pentru pigmentari, textura, dar si pentru îndepărtarea venectaziilor.

 

Alegerea procedurii se efectuează de către specialistul dermatolog estetician in funcție de necesitățile fiecărui pacient. Uneori este necesara combinarea mai multor variante de tratament.

 

Rejuvenare gat - tratament combinat  cu acid hialuronic si o sedinta de peeling chimic

 

 

Rejuvenare gat - injectare acid hialuronic

 

 

Rejuvenare decolteu cu 2 sedinte IPL

 

Dermato-venerologie Problemele tale si-au gasit solutia
Reîntinerirea (rejuvenarea ) pielii  gatului si decolteului