Cabinet medical Dr. Mihalceanu - Dermato-venorologie & Stomatologie Timisoara Centrul medical
Doctor Mihalceanu
Dermato-venerologie & stomatologie
Timisoara

Rejuvenarea faciala cu radiofrecventa Ellman (Pelleve)

Rejuvenarea faciala cu radiofrecventa Ellman (Pelleve) este o metoda revolutionara non-chirurgicala de tratare a ridurilor faciale, fara durere si cu timp de recuperare minim, eficient si in siguranta.

Daca va ganditi cum sa va improspatati infatisarea fara o interventie chirurgicala, Pellevé - sistemul de reducere a ridurilor ar putea fi potrivit pentru dumneavoastra. Pellevé trateaza ridurile faciale eficient si in siguranta, fara durere, fara anestezie si timp minim de recuperare. Cu o singura ora de tratament se poate deschide calea spre o piele mai ferma si mai intinsa, rezultate ce dureaza pana la sase luni.
 

reintinerire faciala radiofrecventa drmihalceanu

 

Rejuvenarea faciala cu radiofrecventa Ellman (“Pelleve”) a primit licenta in mai 2009 din partea prestigiosului Food and Drog Administration (FDA) din Statele Unite, forum care reglementeaza utilizarea medicamentelor, aparaturii şi dispozitivelor medicale  in aceasta tara. De asemenea detine avizul Ministerului Sanatatii din tara noastra.

Pellevé™ actioneaza asupra dermului, folosind tehnologia avansata a undelor radio, fara a distruge epidermul. Studiile indica faptul ca efectul de combatere a laxitatii tegumentare se datoreaza contractiei imediate a colagenului (fibre din derm raspunzatoare de mentinerea elasticitatii pielii), urmata de stimularea sintezei de noi fibre de colagen. Rezultatul este o imbunatatire a calitatii, fermitatii, elasticitatii şi texturii pielii, pe care o poti vedea si simti. Obrajii devin mai fermi, cearcanele se atenueaza, porii se inchid.
 

reintinerire faciala radiofrecventa

 

Cum se desfasoara tratamentul?

O sedinta de rejuvenare dureaza aproximativ 45 minute pentru fata, de exemplu. Se poate trata orice alta zona a corpului cu piele flasca: gatul, decolteul, bratele sau abdomenul. Pe suprafata tegumentului se aplica un gel care favorizeaza racirea tegumentului. Dupa aplicarea acestuia, se actioneaza cu cu un electrod in forma de bila. Pielea din zona respectiva se încalzeste pana la o anumita temperatura, datorita actiunii undelor de înalta frecventa. Pacientul simte doar o usoara senzatie de caldura, nu exista durere sau arsura, deoarece temperatura este tinuta sub control cu ajutorul unui termometru electronic.

Dupa efectuarea unei sedinte de tratament, pacientul poate sa isi reia activitatea imediat. Nu exista contraindicatii sau efecte secundare. Singurul inconvenient este un discret eritem in zona  tratata, care dispare in cateva ore dupa terminarea tratamentului. Prima sedinta de rejuvenare, in cazul fiecarui pacient, este realizata de catre medic. Acesta stabileste intensitatea la care se "lucreaza", urmareste reactia tegumentului si chiar a organismului în ceea ce priveste temperatura. Medicul mai stabileste temperatura la care tratamentul este optim, dar si durata sau zonele care au nevoie de un astfel de tratament. Unele paciente au nevoie de un tratament mai intens în zona obrajilor, altele pentru zona de barbie dubla care începe sa se lase la o anumita varsta. Urmatoarele sedinte de tratament se pot realiza si de un asistent medical, care va respecta parametrii stabiliti de medic. Un tratament complet de la caz la caz  necesita 3 -  6 sedinte efectuate la interval de 1-2 saptamani, dupa care se poate efectua cate o sedinta de intretinere tot la 3-4 luni.
 

rejuvenare radiofrecventa gat

 

Care trebuie sa fie asteptarile pacientilor de la un tratament de rejuvenare cu radiofrecventa?

Acesta este un tratament non-ablativ si nu va produce aceleasi rezultate ca in cazul liftingului facial. Nici o procedura non-ablativa nu poate garanta obtinerea unor rezultate ca cele dupa procedurile invazive. Totusi, pentru pacientii care nu vor sa se supuna unei interventii chirurgicale, si doresc un tratament non-ablativ, pentru a se putea intoarce la munca imediat, rejuvenarea  este cea mai buna alternativa. Va intinde pielea pacientului pana la un anumit grad si le va oferi o infatisare proaspata, fara sa sufere arsuri si fara a fi necesar repausul acasa pentru vindecare. O solutie pentru imbunatatirea rezultatelor este un numar mai mare de tratamente aplicate aceluiasi pacient.

Dermato-venerologie Problemele tale si-au gasit solutia
Rejuvenarea faciala cu radiofrecventa Ellman (Pelleve)