Cabinet medical Dr. Mihalceanu - Dermato-venorologie & Stomatologie Timisoara Centrul medical
Doctor Mihalceanu
Dermato-venerologie & stomatologie
Timisoara

Despre noi

Centrul Medical Dr Mihalceanu este o clinica privata care ofera servicii de dermato-venerologie, dermatologie estetica, dermato-chirurgie si stomatologie.

Inceputurile dateaza din 1997 cand Dr Silviu Mihalceanu, proaspat medic specialist stomatolog a infiintat SC Siudent SRL cu sediul in Timisoara, str.Plugarilor, beneficiid de experienta clinica acumulata alaturi de tatal sau, Dr Ioan Mihalceanu, medic stomatolog, alaturi de care a lucrat inca de pe bancile facultatii.

In anul 2002 Siudent SRL si-a schimbat denumirea in Centrul Medical Dr Mihalceanu, si odata cu aceasta si sediul intr-o locatie mai extinsa si mai centrala (vecinatatea P-tei Unirii). Totodata s-a alaturat echipei si dr Mihaita Viorica Mihalceanu care a pus bazele cabinetului de dermato-venerologie din cadrul centrului medical.

De la un an la altul  Centrul Medical si-au extins progresiv serviciile medicale la ambele specialitati investind in aparatura medicala de ultima generatie, dar si in pregatirea si perfectionarea continua a medicilor. Astfel Dr Silviu Mihalceanu a efectuat masterat de management sanitar, a obtinut gradul de medic primar si competenta de implantologie. Dr Mihaita Viorica Mihalceanu a obtinut gradul de medic primar si doctor in stinte medicale, a efectuat cursuri de perfectionare pe teme ca dermatoscopie, dermato-chirurgie, dermatologie estetica. Ambii participa constat la conferinte si congrese de specialitate in tara si strainatate.

Toate acestea au permis extinderea gamei de servicii oferite pacientilor in cale doua specialitati medicale. Astfel la Centrul Medical Dr Mihalceanu se efectueaza:

    din 2005 dermatoscopie digitala (metoda de diagnostic si urmarire a leziunilor pigmentare in vederea depistarii cancerelor cutanate)
    din 2006 – proceduri de dermatologie estetica (tratament riduri cu botox si acid hialuronic)
    din 2008 – rejuvenare cu radiofrecveta Ellman
    din 2009 – implante dentare
    din aprilie 2011 tratamente IPL leziuni cutanate (dispozitiv IPL cofinantat din fonduri europene)

 

Despre noi
Despre noi