Cabinet medical Dr. Mihalceanu - Dermato-venorologie & Stomatologie Timisoara Centrul medical
Doctor Mihalceanu
Dermato-venerologie & stomatologie
Timisoara

Patologie orala

Patologia orala are ca obiect diagnosticul si tratamentul afectiunilor ce apar la nivelul mucoasei bucale si a regiunilor anatomice vecine.

Prezenta unei leziuni in cavitatea bucal este sesizata de pacient, datorita bogatei sensibilitati a zonei mucoasei bucale, dar multe dintre aceste afectiuni sunt tratate cu indiferenta sau chiar ignorate de catre pacienti.  In unele situatii aceste leziuni pot fi chiar semnele de debut ale unor boli sistemice sau prezinta un potential de malignizare in lipsa unui tratament corect de specialitate.

Realizarea unui diagnostic corect in patologia orala se bazeaza atat pe o examinare complexa a pacientului, cat si pe experienta clinica a specialistului. Ea se aflata la granita dintre stomatologie si diferite alte specialitati medicale de aceea uneori este esential un consult interdisciplinar.

La Centrul Medical Dr Mihalceanu oferim pacientilor avantajul de a putea beneficia si de o abordare dermatologica a afectiunilor mucoasei bucale. Acest lucru inseamna ca in situatii complexe  indiferent de specialistul caruia va adresati initial (dentist sau dermatolog) veti fi examinat  in echipa de ambii crescand astfel sansele unnui diagnostic corect si tratament eficient.

Stomatologie Zambetul tau e pe MAINI BUNE
Patologie orala