Cabinet medical Dr. Mihalceanu - Dermato-venorologie & Stomatologie Timisoara Centrul medical
Doctor Mihalceanu
Dermato-venerologie & stomatologie
Timisoara

Pedodontie

Daca sunteti in cautarea unui dentist pentru copii, cabinetul stomatologic din cadrul Centrului Medical Dr Mihalceanu  Timisoara va sta la dispozitie. Ne putem lauda cu obogata experienta in domeniu pentru ca un procent important din pacientii nostri sunt copii. Esentiala este construirea unei relatii de incredere cu Copilul Dumneavoastra.
Pentru aceasta, copiii sunt urmariti inca de la cele mai fragede varste, cresterea dintilor este monitorizata cu atentie, copiii (dar si parintii) sunt invatati cum trebuie ingrijita dantura pentru ca nici una dintre afectiunile des intalnite la tineri sa nu se poata instala si dezvolta.


Consideram ca prima vizita a copilului la cabinetul stomatologic trebuie sa fie distractiva, educativa si mai ales sa creeze o impresie pozitiva.

Te incurajam sa fii alaturi de copil pe parcursul primelor vizite la dentist.

Fara carii, micutul dumneavoastra va avea pofta de mancare, un somn linistit, iar dintii definitivi vor fi albi si sanatosi. Un control la fiecare 3-4 luni il va familiariza cu medicul, cu atmosfera, castigandu-i increderea. Cu ocazia acestor controale, copiii pot beneficia de periaje profesionale cu paste aromate cu fluor, special concepute pentru ei si se obisnuiesc cu zgomotul specific aparaturii noastre si cu ambianta dintr-un cabinet stomatologic.

Dintii de lapte sau dintii primari sunt importanti pentru:

    mesticatie adecvata
    ofera spatiul dintilor permanenti si ii ghideaza in pozitia corecta
    permit dezvoltarea normala a oaselor si muschilor maxilarului
    influenteaza dezvoltarea vorbirii
    participa la formarea unei prezente agreabile.

La 4 sau 5 ani, copilul trebuie sa se spele singur pe dinti de doua ori pe zi, dar sub supraveghere pana la 7 ani, astfel incat sa te asiguri ca face acest lucru constiincios.

Este important sa mentinem sanatatea dintilor de lapte. Cariile neglijate pot si de obicei chiar duc la probleme ce afecteaza permanent dezvoltarea dintilor.

Stomatologie Zambetul tau e pe MAINI BUNE
Pedodontie