Cabinet medical Dr. Mihalceanu - Dermato-venorologie & Stomatologie Timisoara Centrul medical
Doctor Mihalceanu
Dermato-venerologie & stomatologie
Timisoara

Consultatii gratuite online la Centrul Medical Dr Mihalceanu

Dragi pacienți, Dragi prieteni,

 

Distanțarea sociala si toate masurile impuse in contextul limitării răspândirii infecției cu noul corona virus va mai dura o vreme. Din momentul decretarii starii de urgenta in tara noastra am avut prilejul sa experimentam consilierea de la distanta a unora dintre pacientii nostri. Pentru a veni in sprijinul acelora dintre dumneavoastră care aveți nevoie de un consult dermatologic in aceasta perioada si nu va puteti prezenta la cabinet (sunteti izolat la domiciliu, sau doriti sa limitati riscul de contaminare cu noul corona virus), am decis acordarea de consultatii online la specialitatea de dermato-venerologie (teledermatologie).

 

Practic, acest lucru se poate realiza astfel:

Solicitati o consultatie la Centrul Medical Dr Mihalceanu prin unul din urmatoarele canale: email (contact@drmihalceanu.ro), messenger (https://www.facebook.com/drmihalceanu/), direct pe telefon sau WhatsApp  (0723 529379) specificând disponibilitatea dumneavoastră. In decurs de 24 ore, noi va vom contacta si vom stabili de comun acord o programare.

 

La momentul programării vom intra in direct pe unul din canalele la îndemâna dumneavoastră. Consultația va consta in:

 

  •  - anamneza directa (istoric, acuze subiective),
  •  - examinarea leziunilor pe fotografii
  •  - analiza rezultatelor de la investigații paraclinice (analize de sânge sau alte produse patologice,  radiografii, etc) daca este cazul.
  •  - eliberarea unui raport medical (scrisoare medicala), rețetă, trimiteri la investigații, si a unui plan de monitorizare.
  •  - stabilirea unei programări la cabinet in cel mai scurt timp in cazul unei afecțiuni care implica tratament dermatologic de urgenta, altul decât medicamentos (de exemplu mica chirurgie), sau pastrarea datelor de contact in baza noastră de date pentru un consult „live” in situații care suporta amanare (de exemplu dermatoscopie, tratamente de dermatoestetica) pentru a finaliza demersul dermatologic după ridicarea stării de urgenta.

 

 

 

.

Dermato-venerologie Problemele tale si-au gasit solutia
Consultatii gratuite online la Centrul Medical Dr Mihalceanu